EN

 

 

 

  

Home | Over de jeugdherberg |Tarieven
To do | Over Leuven | FAQ


RESERVEER

 

 

 

De Blauwput

Martelarenlaan 11A B-3010 Leuven - T: +32(0)16 63 90 62 - E-mail: leuven@vjh.be
Veel gestelde vragen

 

 

 

Wanneer kunnen we in het hostel terecht?

De jeugdherberg is door de week open van 7u00 tot 23u00 en in het weekend van 7u30 tot 23u00. Inchecken kan vanaf 15u00.

LET OP: niet-betaalde reservaties gelden slechts tot 18u00 op de dag van aankomst. Kom je later aan, laat het ons dan vooraf weten of bel op de dag zelf om je boeking te herbevestigen. Als je niet hier bent om 18u00, en we hebben niks van je gehoord, dan gaan we ervan uit dat je niet meer komt en geven we mogelijk jouw bedden weg. Reservaties met voorschot en onlinereservaties houden we ook zonder bericht tot 22u00.

Moeten we op een bepaald uur binnen zijn? Moeten we helpen met de afwas?

Nee, je krijgt een magneetkaart waarmee je de hele dag en nacht het gebouw binnen kan.

We verwachten dat je je gedraagt zoals thuis: na het ontbijt zet je je eetgerief weg en ruim je je plaats af. Verder laat je je kamer ordentelijk achter.

Brengen we een slaapzak of een handdoek mee?

Een lakenpakket (twee lakens en een kussensloop) is inbegrepen in de prijs. Dekens zijn aanwezig op de kamer. Handdoeken breng je zelf mee, of kan je voor 6 kopen aan de receptie kopen (foto)

Waarom moeten we onze paspoorten meebrengen?

De lokale overheid vraagt dat elke gast zich registreert bij aankomst in de jeugdherberg. Dit wordt elke avond gecontroleerd. Als je geen paspoort of identiteitskaart bij je hebt, dan word je geweigerd.

Is er een maximumleeftijd om in de jeugdherberg te overnachten?

Nee. Iedereen is welkom!

Aan minderjarigen zonder begeleiding, vragen we om via mail, leuven@vjh.be, te reserveren met een schriftelijke toestemming van de ouders

Zijn er maaltijden beschikbaar?

Het ontbijt is inbegrepen in de prijs. Het wordt elke ochtend geserveerd tussen 7u30 en 9u30. Op zaterdag en zondag is het ontbijt van 8u tot 10u.

Broodjeslunch, lunchpakketten en avondmaal zijn mogelijk. De tarieven vind je hier. We hebben geen gemeenschappelijke keuken, maar we verkopen wel broodjes, snacks en verse soepen in onze bar.Moeten we lid worden?

Als je lid wil worden, kan dit in de jeugdherberg zelf. Je krijgt een kortingsbon die je meteen bij je eerste overnachting kan gebruiken. De tarieven voor een lidkaart vind je hier. Je kan ook zonder lidkaart overnachten in ons hostel.

Hoe zien die kamers eruit? Wat is er verder nog beschikbaar in de jeugdherberg?

Er zijn twee-, vier- en zespersoonskamers beschikbaar in het hostel. Elke kamer heeft een douche en apart toilet. Roken, eten en drinken is niet toegestaan in de kamers.

De zespersoonskamers zijn rolstoeltoegankelijk.

De jeugdherberg heeft 3 vergaderzalen, een bar, een lounge (met TV en spelletjes), een terras en een restaurant.

 

 

 

 

Volg ons op Standaardlogo_VJH_Kleur - kopiecid:image009.png@01D47684.84F0EF10